Paulina Rubio kuherteli moottoriveneellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Paulina Rubio on soinut myös Suomen radioaalloilla, mutta supertähteys on antanut vielä odottaa itseään. Pari vuotta sitten Rubiosta tuli äiti, kun hän synnytti perheeseensä lapsen. Nyt Paulina on kuvattu kuhertelemassa lomallaan poikaystävänsä kanssa.

Paulina ja hänen poikaystävänsä Gerardo Bazua ikuistettiin nauttimassa Miamin meri-ilmasta moottoriveneellä. Bikineihin sonnustautunut kaunotar pulahti välillä myös uimaan.

41-vuotias meksikolaissyntyinen Paulina Rubio levyttää sekä englanniksi että espanjaksi. useaan otteeseen Latin Grammy ja Grammy -ehdokkaana ollut kaunotar on julkaissut urallaan lukuisia albumeja. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2000 albumillaan Paulina. Sittemmin hänen levynsä ovat myyneet timanttia ja platinaa lukuisissa maissa.