Täydelliset rinnat? Tällaiset ne ovat

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liian suuret nännipihat, raskausarpiset roikkupussit tai kainaloihin töröttävät ”ketun nenät”. Näillä sanoilla nainen voi muun muassa moittia rintojensa ulkonäköä. Onneksi kuitenkin vain viisi prosenttia naisista paljastaa inhoavansa poveaan.

Rinnat ovat naisille usein tärkeä asia sekä itsetunnon ja naisellisuuden symboli. Toiset neitokaiset inhoavat rintojaan jopa niin paljon, että se haittaa heidän elämäänsä ja parisuhteita. Naiset ajattelevat, etteivät miehet pidä heistä vääränlaisten rintojen takia.

Totuus on kuitenkin se, että miehiä löytyy niin moneen makuun kuin on rintojakin. Yleisin naisten ongelma on rintojen pienuus, vaikka Femail Firstin mukaan naisten rintojen keskimääräinen koko on ”kouraan sopiva” 75B. Naisten mielestä paras koko olisi muhkea 75D.

Rinnoilla on suuri vaikutus naisten itsetuntoon ja 38 prosenttia hameväestä pitää rintojensa kokoa sopivana ja 22 prosenttia myöntää myös poven muodon miellyttävän heitä itseään. Yksi viidestä pitää rintavarustustaan täydellisenä. Lisäksi yli puolet naisista ostaa tietoisesti povea korostavia vaatteita, koska se saa heidät tuntemaan olon naisellisemmaksi.

Kuitenkin 28 prosenttia naisista tahtoisi isommat maitorauhaset. 40 prosenttia tyytyisi pelkästään kiinteämpiin ja terhakampiin rintoihin, koska maan vetovoima on tehnyt tehtävänsä. Joka tapauksessa kyselyn mukaan isorintaiset naiset tuntevat itsensä naisellisemmaksi kuin pienirintaiset kanssasisarensa.