Uusi iPhone 5C tarjoaa huikeita videohidastuksia?

Digi · Stara.fi

Huomenna tiistaina Apple julkaisee ennakkoarvailujen mukaan uuden iPhone 5C -mallinsa, josta on kuitenkin tihkunut julkisuuteen jo jonkin verran teknisiä tietoja sekä jopa kuvia. Nykyisen iPhone 5 -puhelimen suurin ongelma on surkea akkukesto, mutta uutuusmallissa asia on mahdollisesti korjattu.

Kuva: YouTube
Tässä on ennakkotietojen perusteella digitaalisesti tehty kuva siitä, miltä uudet puhelimet voivat mahdollisesti näyttää. Kuva ei ole siis Applen.

Kiinalaisen CTech-verkkosivuston julkaisemien teknisten tietojen mukaan laitteen akkukesto on jopa 250 tuntia. Nykyisin kännyköitä käytetään puhumisen ja nettisurffailun lisäksi erittäin paljon myös kuvaamiseen, kun ne ovat syrjäyttäneet perinteiset digikamerat.

Ennakkotietojen mukaan uudessa iPhone 5C mallissa olisi kehitetty videokameraan erittäin mielenkiintoinen ominaisuus, sillä sen huhutaan kuvaavan 1080 Full HD -videota 120 kuvaa sekunnissa.

Normaali määrä on 24 kuvaa sekunnissa, joten huippunopeudella kuvattuja videoita voidaan hidastaa peräti viidennekseen ilman, että kuvanlaatu kärsii. Silloin kännyköillä voidaan tehdä upeita hidastuksia koska tahansa. Todennäköisesti Applen iMovie-editointisovellus alkaa tukea hidastuksia heti puhelimen julkaisun jälkeen.