Tässäkö on uusi iPhone 5C – videoesittely julkaistiin verkossa

Digi · Stara.fi

Maailman suurimpiin lukeutuva teknologiayhtiö Apple on viime aikoina ollut alamaissa, sillä sen osakkeen arvo on romahtanut nopeasti. Lasku jatkunee, mikäli yhtiö ei onnistu pian julkistamaan uusia innovatiivisia tuotteita takavuosien tapaan. Huomenna tiistaina on merkittävä päivä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomen aikaa tiistai-iltana Applen odotetaan julkistavan uusi iPhone 5C -mallistonsa, josta on ehtinyt vuotaa julkisuuteen jo runsaasti kuvamateriaalia ja teknisiä tietoja. Vuotojen pohjalta on laitteesta tehty jopa oma epävirallinen esittelyvideonsa, jossa nähdään aitojen puhelinten sijaan digitaalisesti luotuja mallikappaleita.

Huomenna tiistaina selviää miten lähellä totuutta verkossa parhaillaan leviävä video on ja millaisella väriskaalalla uutuustuotetta todellisuudessa myydään. Uusien puhelinten lisäksi Applen odotetaan julkaisevan lähiaikoina myös oman rannekellonsa ja jopa television.