Tunteet kuumina BB-talossa: ”Nyt se jäi kiinni kusetuksesta”

Big Brother · Stara.fi

Lähes viikko sitten alkaneella Big Brother -tuotantokaudella ei ole juuri suuria tunteita nähty, kun julkkiskauden asukkaat ovat tulleet toistensa kanssa odottamattoman hyvin toimeen. Eilen vuorossa oli ensimmäinen häätöäänestys, ja viimein tänään tunteet alkoivat kuumentua.

Claudia Eve, Marianne Kallio ja Susanna Indren ajautuivat sanasotaan, jonka syytä naiset eivät itsekään ensin oikein tienneet. Susanna huomasi Claudian suuttuneen hänelle, koska Marianne oli kertonut Claudialle Susannan pyrkimyksistä vaikuttaa nimeämisiin.

– Miks sä menit kertomaan sille?! Nyt se on ihan sekaisin tossa, Susanna tivasi Mariannelta.

– En mä tiennyt, että sitä ei olis saanut sanoa. Mä luulin, että se oli vitsi, Marianne vastasi ja poistui pihamaalle Claudian luokse.

– Clasu, toi alko räyhään mulle tossa saatana, Marianne ihmetteli.

– Mä vaan nostin sen vaatteet ja se antoi ymmärtää, että joku on vienyt hänen vaattensa, Claudia selitti.

– Se sano että sille tulee vihainen olo, Marianne jatkoi.

– Ei sille vihaisia olla, mutta hän on ihan hirvee tyyppi. Anteeksi vaan, Claudia ihmetteli.

– Se alkoi syyttään mua, kun mä tulin kertomaan. Että mulla olis häntä kohtaan jotain. Mulla ei ole yleensä koskaan ketään vastaan mitään, mutta jos joku puukottaa selkään… Marianne pohti ääneen.

Lopulta Teppo liittyi keskusteluun ja kiteytti riidan olennaisen syyn.

– Susanna sanoo teille, että äänestettäisitte Frederikiä ja Andya, ja sit se sanoo meille, että äänestetään teitä. Se sanoo sen siksi, ettei sitä itseä äänestettäisi. Hän tietää olevansa todennäköinen seuraava putoaja. Nyt se jäi kiinni tollaisesta kusetuksesta. Se alkoi pelaan, Teppo Säkkinen kiteytti.

– Nyt se ampui itseään jalkaan, Andy McCoy kiteytti.