Pepputanssi pahasti pieleen – nainen syttyi tuleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twerking-muotitanssi on saanut viime aikoina paljon mediahuomiota ihmisten julkaisemien YouTube-videoiden ansiosta. Härskiä tanssia on esitellyt myös poppari Miley Cyrus, joka on saanut paheksuntaa rohkean tyylinsä takia.

Nyt eräs Caitlin Heller -niminen nainen on julkaissut verkossa twerking-videon, jossa kaikki menee Murphyn lain mukaisesti niin paljon pieleen kuin voi vain mennä. Neitokainen yrittää heilutella peppuaan käsilläseisonta-asennossa.

Tämä ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, sillä Heller onnistuu kaatumaan ja sytyttämään itsensä pöydällä palavilla kynttilöillä tuleen. Syynä kaatumiseen on oven takaa tuleva ystävä, joka tönäisee siihen nojaavan tanssijan kumoon.

PÄIVITYS: Video on osoittautunut Jimmy Kimmelin tiimin järjestämäksi, eli se on näytelty.