Andy ja Frederik haukkuivat BB-tuotannon: ”Helvetin amatööri”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustaa parhaillaan kaksi pitkän linjan viihdeammattilaista, kun laulaja Frederik ja rocktähti Andy McCoy osallistuvat julkkisten kaudelle. Talon vanhukset ovat tulleet keskenään hyvin toimeen, ja eilen he pääsivät yhdessä haukkumaan tuotannon ammattitaitoa.

Talon äänentoistosta alkoi kesken kaiken kuulua surinaa, joka johtuu yleensä joko rikkinäisestä kalustosta tai puutteellisesta maadoituksesta. Musiikkiammattilaiset huomasivat ongelman heti ja ryhtyivät neuvomaan tuotannon henkilökuntaa asian korjaamisessa.

– Tollanen brummi kuuluu, Frederik huomasi ongelman nopeasti.

– Toi tarkoittaa että piuha on rikki. Et äänijätkille vaan terveisiä. Tai sit se piuha on irti tai maadoittamaton. Siellä on joku rikki tai irti. Siellä on joku helvetin amatööri tuolla, Andy McCoy komppasi.

– Just näin on. Me tiedetään, kun ollaan oltu paljon keikoila. Sit aina piuha nopeesti vaihtoon. Tai jos kitarapiuha on rikki, Frederik jatkoi.

Hetken kuluttua tuotanto sulki äänentoiston kanavan ja ryhtyi korjaamaan vikaa.