Tyttöbändin kaunotar vietti juhlapäivää bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sittemmin pillit pussiin laittaneesta Danity Kane -tyttöbändistä tutuksi tullut poppari Aubrey O’Day yrittää lanseerata parhaillaan soolouraa ja työstää sooloalbumiaan. Neitokaisen Between Two Evils -levyn kerrotaan näkevän päivänvalon vielä tänä vuonna.

29-vuotias vaaleaverikkö on kuitenkin ehtinyt viettää musiikkiuraltaan myös hieman vapaata. Aubrey O’Day lisäsi Instagram-tililleen joukon valokuvia, joissa hän viettää niukkoihin bikineihin sonnustautuneena yhdysvaltalaisten Labor Day -juhlapäivää aurinkoisissa merkeissä poikaystävänsä kanssa.

Aubrey O’Day on irlantilais-havaijilaista syntyperää. Hän liittyi Danity Kaneen vuonna 2006. Yhtye laittoi pillit pussiin vuonna 2009. Tänä vuonna julkisuuteen on tullut huhuja, että ryhmä olisi palaamassa takaisin yhteen neljän naisen voimin.