Joanna Krupa ja Lisa Hochstein tyrkyttivät muotojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkäimpänä siskona tunnettu amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa ja hänen miehensä Romain Zago erosivat viime syksynä hetkeksi, mutta vain palatakseen pian takaisin yhteen. Nykyisin Joanna tunnetaan pääasiassa realitytähtenä, ja hänen parisuhteensa voi paremmin kuin koskaan.

The Real Housewives of Miami -realitysarjan kaunotar Joanna Krupa kuvattiin samasta sarjasta tutun Lisa Hochsteinin kanssa, kun he olivat emännöimässä Hollywoodissa sijaitsevalla Passion-klubilla järjestettyjä bileitä.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.

Real Housewives of Miami -sarjan tähti Lisa Hochstein on aikoinaan poseerannut myös Playboy-lehdessä. Mallina ja realitytähtenä tunnetuksi tullut 30-vuotias Lisa Hochstein pääsi mukaan The Real Housewives of Miami -realitysarjaan oman malliuransa ja varakkaan aviomiehensä, plastiikkakirurgi Lenny Hochsteinin myötä. Osansa kiinnitykseen oli tosin myös sillä, että Lisa Hochstein poseerasi aikoinaan Playboy-lehden nakumallina.