Mitkä jalat! 20-vuotias supermalli kiinnitti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen mallikaunotar Karlie Kloss kuuluu tämän hetken nouseviin kykyihin. Hän ei ole Victoria’s Secret -alusvaatemerkin tunnetuin malli, mutta asia voi pian muuttua. Sen verran säkenöiviä ovat nimittäin Karlien uusimmat katalogikuvat.

Ruskeahiuksinen mallineito nähdään nyt eilen ikuistetuissa paparazzikuvissa, joissa hän on kävelyllä New Yorkin Lincoln Centerin maisemissa. Siellä Karlie oli osallistumassa Caroline Herreran muotinäytökseen. Kaunottaren olemuksessa kiinnitettiin huomiota erityisesti hänen superpitkiin jalkoihinsa.

20-vuotias Karlie Kloss on amerikkalainen mallikaunotar ja balettitanssija, joka teki läpimurtonsa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina. Hänet rankattiin viime vuonna Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.