Kim Kardashian ei enää kadu nakukuviaan – haluaa palata Playboyn sivuille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Kim on sittemmin kartellut julkisuutta, sillä tähden kerrotaan parhaillaan laihduttavan pois raskauskilojaan. Tuoreen äidin kerrotaan pudottaneen kahden kuukauden aikana noin 15 kiloa kuntovalmentajansa kanssa.

Nyt Kim Kardashian on paljastanut tulevan Rikkaat Kardashianit -sarjan mainoksessa haluavansa poseerata jälleen Playboy-lehden alastonkuvissa. Tuleva jakso on kuvattu tähden ollessa vielä raskaana.

– Kunhan olen hoitanut synnytyksen, haluan poseerata Playboyssa tai jossain muissa alastonkuvissa, Kim julistaa.

Kim Kardashian esiintyi Playboy-lehdessä vuonna 2007. Lehti julkaisi kuvat uudelleen vuonna 2010. Tuolloin realitytähti katui aikaisempaa päätöstään poseerata alastonkuvissa.

Kardashianien lähipiirin kerrottiin taannoin epäillevän Kimin olevan hieman liiankin orientoitunut painon pudottamiseen ja suurimmat kilot kerrotaan löytyvän naisen pään sisältä. Kim on sanonut vihaavansa ulkonäköään ja moittii itseään läskiksi. Aiemmin kerrottiin, että Kim tekee ensiesiintymisensä Pariisin muotiviikoilla 24. syyskuuta. Näyttäytyminen kuitenkin siirtynee ainakin kuukaudella.