Järkyttävä löytö näyttelijättären kotoa – mies oli surmannut itsensä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen laulaja-näyttelijätär Olivia Newton-John muistetaan roolistaan Grease-musikaalielokuvassa. Nainen on nykyään naimisissa John Easterlingin kanssa. Taannoin tähtinäyttelijättären kotona Floridan edustalla sijaitsevalla saarella sattui erikoinen kuolintapaus.

Tuntematon mies löydettiin nimittäin Olivia Newton-Johnin talon pihamaalta menehtyneenä. Henkilö oli ampunut itseään aseella päähän lähellä uima-allasta. Syytä hänen oleskeluunsa yksityisalueella ei tiedetä. Koti oli vastikään myyty 5,6 miljoonalla dollarilla TV-tähti Rosie O’Donnellille, ja paikkaa valmisteltiin omistajan vaihtoa varten. Viranomaiset selvittävät parhaillaan tapausta, uutisoi Radar Online -sivusto.

Newton-John on kokenut yksityiselämässään järisyttäviä asioita, sillä hänen ex-miehensä Patrick McDermott lavasti kuolemansa vuonna 2006. Mies toivoi pääsevänsä uuden elämän alkuun ”kuolemalla” veneonnettomuudessa. Hänet kuitenkin löydettiin vuonna 2009 Meksikosta, jossa mies toivoi voivansa elää rauhassa.