Polttaako chili takapuolta vessareissulla? Nyt siihen on kehitetty apu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulisen ruoan suosio on noussut Suomessa muutamassa vuodessa valtavasti, sillä vielä viime vuosikymmenellä tuliset ruoat olivat harvinaista herkkua niin ravintoloissa kuin kauppojen hyllyilläkin. Nykyisin esimerkiksi habanero on kuitenkin varsinainen ruokatrendi.

Kuva: Amazon.com
Kuva: Amazon.com

Tulista ruokaa syödessä polte tuntuu ihanalta suussa, mutta vähemmän ihanaa se on ruoan tullessa ulos toisesta päästä. Monet joutuvatkin kärsimään ”ring of fire” -ilmiöstä vessanpöntöllä istuessaan. Nyt ongelmaan on kuitenkin kehitetty ratkaisu, sillä tätä tarkoitusta varten kehitettyjen Ring of Fire -pyyhkeiden kerrotaan lieventävät polttavaa tunnetta takapuolessa.

Yhdysvalloissa myyntiin tulleessa tuotepakkauksessa on 40 kosteuspyyhettä, joiden on määrä auttaa ongelmaan. Pyyhkeet sisältävät esimerkiksi Aloe Veraa ja E-vitamiinia. Yhden paketin hinta on reilut kuusi dollaria.