Raju kissatappelu Big Brotherissa: ”Makasit tuhero paljaana siellä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tähän saakka vietetty varsin seesteistä aikaa ja asukkaat ovat tulleet hyvin toimeen keskenään. Tänään tilanne kuitenkin muuttui kertaheitolla, kun Claudia Eve ja Susanna Indren ottivat rajusti yhteen.

Susannan mukaan Claudia oli paljastanut hänen yksityisasioitaan toimittajille. Varsinainen sota kuitenkin syttyi naisten poikkeavista näkemyksistä eräiden bileiden tapahtumista.

– Meitä oli siellä 20 ihmistä ja sut vietiin pois, koska sä makasit siellä p**lu paljaana. Sä makasit siellä tuhero paljaana. Kysytään tästä asista, kun päästään pois täältä, Claudia huusi Susannalle.

– Ei todellakaan! Me mentiin Sunnevan luokse sieltä. Tää on ihan järkyttävää, Susanna vastasi.

– Susanna kannattaa miettiä, jos sä alat puhua musta paskaa. Me voidaan kysyä sit, kun me päästään pois, että puhutsä paskaa. Jos joku puhuu musta paskaa, niin mä voin puhua faktaa, Claudia jatkoi.

– Ei herranjumala! Sunnevan kanssa jatkettiin autolla. Mistä sä puhut?! Susanna ihmetteli.

– Sä olit niin kännissä, että sut vietiin kotiin ja muut jäivät juhlapaikalle. Ei se ole paskaa, vaan ihan täyttä totta, Claudia totesi.

Tässä vaiheessa Claudia poistui paikalta ja Susanna jäi ihmettelemään tapahtunutta ääneen.

– Miks se puhuu tuollaisia, kun ne eivät ole totta? Ja vaikka oliskin totta, niin miks se puhuu tuollaisia täällä? Siis vaikka toi olis totta, niin eihän tuollaisia huudella täällä. Siis toi ei ole totta ja se on kaikista hämmentävintä täällä. Ihan hullu! Mä oon huomannut sen jo siviilissä, että toi on koulukiusaaja toi ihminen. Täysin epäluotettava. Selvänäkijä. Huh huh, Susanna päivitteli.