Susanna korjasi harhaluulon Viidakon tähtösten tuotannosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa sai viime vuonna suuren suosion Viidakon tähtöset -realitysarja, joka sai tänä vuonna yhtä lailla menestyksekästä jatkoa. Parhaillaan eräs sarjan asukkaista on mukana Big Brotherissa. Realitysarjan kulissien tapahtumista on liikkunut erilaisia huhuja, joista erään Susanna tänään tyrmäsi.

Julkisuudessa on liikkunut huhuja, joiden mukaan Viidakon tähtöset -ohjelmassa kilpailevat henkilöt saisivat jäädä Thaimaahan lomailemaan pudotuksensa jälkeen, ja että kaikki kilpailijat palaavat Suomeen kerralla. Tämä siksi, että ohjelmasta pudonneiden järjestys pysyisi salassa. Tänään Susanna kuitenkin kiisti epäilyt ja kertoi noutajan tulleen heti.

– Mä putosin siitä kisasta ensimmäisenä, Susanna Indren kertoi.

– Saitko jäädä sinne lomalle? Aleks tiedusteli.

– Olisinkin saanut jäädä sinne lomailemaan. En saanut. Meidän piti lähteä jo heti samana yönä, kun lennot oli niin täyteen buukattuja. Lähdin sieltä yhdessä Ninnin kanssa. Se joka on DJ, Susanna kertoi.