The Body! Uskoisitko Elle Macphersonia 49-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Body -nimellä tunnettu supermalli Elle Macpherson on vielä lähes viisikymppisenä hyvin säilynyt kaunotar. Nainen yritti taannoin käynnistellä näyttelijäuraansa epäonnistuneesti, ja on sittemmin keskittynyt hyväntekeväisyyteen.

Nyt 49-vuotias malli on ikuistettu lomailemassa Miamissa miljardööriaviomiehensä Jeffrey Sofferin kanssa. Elle on vieläkin todella hyvässä kunnossa. Hänen vartalonsa tuli esille mustassa mekossa, jonka alta pilkotti bikiniasu.

Sydneyssä syntynyt Elle Macpherson on aiemmin ollut naimisissa valokuvaaja Gilles Bensimonin kanssa. Hän oli myös suhteessa pankkiiri Arpad Bussonin kanssa ja sai kaksi lasta miehen kanssa. Tällä hetkellä hän on naimisissa hotelliperijä Jeffrey Sofferin kanssa. Pari meni naimisiin tänä kesänä Fijillä.