Suuri hämähäkki pelotti kotona – tyttö soitti poliisit paikalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämähäkkikammosta, eli araknofobiasta, kärsivät ihmiset pelkäävät yleensä myös minikokoisia kahdeksanjalkaisia. Hämähäkit ovat heidän mielestään kamalin asia, mitä maapallo päällään kantaa. Entä jos hämähäkki on aikuisen nyrkin kokoluokkaa?

Oregonissa asuva teinityttö soitti hätänumeroon, koska hänen sohvansa takana oli massiivisen kokoinen hämähäkki. Tyttö sanoi puhelun alkuun, että ei ole aivan varma mitä hänen tulisi tehdä. Radiokanava News 96,5 julkaisi hätäkeskuspuhelun nauhoitteen Soundcloudissa.

– Olen yksin kotona ja sohvani takana on jättiläiskokoinen hämähäkki – tarkoitan, erittäin iso. En ole koskaan ennen nähnyt yhtä isoa hämähäkkiä, eikä minulla ole aavistustakaan mitä pitäisi tehdä, tyttö kertoi hätääntyneenä.

Teini myös paljasti, että hämähäkki oli vastikään purrut yhtä hänen perheenjäsentään. Paikalle menneet poliisit kertoivat myöhemmin KPTV-televisiokanavalle, että hämähäkki oli korkeintaan viisisenttinen. He pelastivat tytön kantamalla olennon sanomalehdellä ulos.