Nyt etsitään lapsimissin kaksoisolentoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni katsoja on saanut tänä kesänä nauttia rasavillin tyttölapsen edesottamuksista TV5-kanavalla esitettävässä Täältä tulee Honey Boo Boo -televisio-ohjelmassa. Lapsimissi Alana Thompsonin ja hänen perheensä elämää seuraava televisiosarja on ollut jättimenestys etenkin sen kotimaassa Yhdysvalloissa.

Vaikka Amerikasta annetaan muulle maailmalle yleensä pelkkä Hollywoodin huuruinen mielikuva, on tosiasiassa tavalliset kaduntallaajat hyvin usein Thompsonin perheen kaltaisia. Poikkeuksena on tietysti se, että perheen pikkudiivalla on sangen suorasukainen ulosanti ja itsevarma asenne.

Nyt Kentuckyn Carrolltonissa järjestetään hieman toisenlaiset missikilpailut. Kilpailun ideana on löytää Honey Boo Boon kaksoisolento, ja kaikki 1 – 10-vuotiaat voivat ottaa osaa mittelöön. Kilpailussa on kaksi osiota, joista ensimmäinen on meikkien kera kisailtava glitterikilpailu ja toinen kotiasuissa esitetty look-a-like -vertailu.

Asiasta uutisoineen Madison Courierin mukaan kilpailuissa palkitaan Prettiest Honey Boo Boo, Cutest Honey Boo Boo, Most Original Honey Boo Boo ja Grand Supreme Honey Boo Boo. Palkinnoksi ojennetaan pokaali, kruunu ja kymmenen uutta dollarinseteliä.