Kuntosali onkin kuuma treffipaikka – ei vain hikeä ja rautaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokunen aika sitten kannustettiin sinkkuja etsimään unelmiensa elämänkumppania yökerhojen sijaan tuikitavallisesta ruokakaupasta, sillä toisen ostoksia tiirailemalla saa yllättävän paljon tietoa ihmisestä. Nyt ”treffailijoiden hotspot” on vaihtunut liikunnan pariin.

Femail Firstin treffiasiantuntijat paljastavat, että suosituin ja kuumin deittailupaikka sijaitsee nykyään kuntosaliilla. Canoodle.com-sivuston tekemän kyselyn mukaan lihaskuntoharjoittelu on yleensä sitä harjoittavien ihmisten asialistan kärkipäässä, ja miksipä ei yhdistäisi kuntoilua ja treffailua keskenään.

Ihmiset innostuvat käymään kuntosaleilla ja liikuntakeskuksissa jälleen syksyn tullen ja pääasiallisimpina syinä lihaskuntoharjoitteluun ovat timmin ulkonäön ylläpitäminen ja terveellisen elämäntavan noudattaminen. Kuitenkin yli puolet, eli 53 prosenttia vastanneista, myöntää tiirailevansa ja flirttailevansa muita salilla kävijöitä kuntoilunsa yhteydessä.

Niin naiset kuin miehetkin suosivat saleilla hikoilevia lihastenkasvattajia, ja peräti 91 prosenttia miehistä pitää hikoilua seksikkäänä. Vaikka kuntosali on tämän päivän sykähdyttävin deittipaikka, kertoo vain 23 prosenttia naisista ja 15 prosenttia miehistä käyneensä treffeillä samalla salilla käyvän kanssa. Toisin sanoen ensi kerralla salilla ähkiessä kannattaa pyytää katseiden kohde reippaasti ulos – hän saattaa jopa suostua.