Mies heräsi leikkauksesta – näki vaimonsa kuin ensimmäistä kertaa

Lifestyle Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on nähty jonkin verran videoita, joissa lapset ja nuoret ovat olleet lääkehuuruissa ja puhuneet sekavia. Nyt vuorossa on mies nimeltä Jason Mortensen, joka on saanut leikkausta varten suuren määrän voimakkaita kipulääkkeitä. Ja sen kyllä huomaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jason Mortensen joutui leikkaukseen, koska edellinen leikkaus oli mennyt pieleen. Nukutuksesta herättyään hän ei tunnistanut lääkehuuruissaan omaa vaimoaan, mutta tämän nähdessään ihastui häneen välittömästi uudelleen. Videolla mies ryhtyy välittömästi iskemään omaa vaimoaan.

– Olen nätein nainen, jonka olen koskaan nähnyt. Oletko sinä malli? Kuka sinä olet?

– Nimeni on Candice ja olen vaimosi, vaimo vastaa.

– Sinä olet MINUN vaimoni?! Voi hittolainen! Cool! mies ihmettelee videolla.