BB-asukkaat: ”Jos Reetu lähtee, niin tänne jää vaan turhat julkkikset”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan haikeita tunnelmia, kun Andy McCoy kertoi hetki sitten asukkaille lähtevänsä talosta ennenaikaisesti. Tieto tuli ikävänä yllätyksenä kaikille, mutta erityisesti Marianne näytti olevan siitä pahoillaan.

Andy piti asukkaille jäähyväispuheen, jossa hän paljasti tienneensä alusta saakka, ettei voi olla talossa pitkään. Hänen taulunsa nimittäin huutokaupataan 19. syyskuuta, ja miehen täytyy silloin olla paikalla. Tällä kaudella katsojat ovat olleet pettyneitä Big Brotherin julkkisten tasoon, ja sen ovat huomanneet myös asukkaat.

– Kohta Reetullekin tulee tuplabuukkaus ja se lähtee, Susanna Indren vitsaili.

– Jos Reetu lähtee, niin tänne jäävät vaan turhat julkkikset, Teppo Säkkinen naureskeli osuen asian ytimeen.

Marianne Kallio ja Sara Sieppi suuntasivat tämän jälkeen pihamaalle, jossa molemmat vuodattivat kyyneleitä. Pian muutkin asukkaat saapuivat sinne keskustelemaan ikävästä uutisesta.