Väärä talo raivaustraktorin uhriksi – onni onnettomuudessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin teksasilaisen pariskunnan kokemasta järkytyksestä, kun he totesivat lomalta palattuaan kotitalonsa joutuneen vahingossa raivaustraktoreiden alle. Nyt Yhdysvalloista kantautuu jälleen uutisia siitä, kuinka raivausryhmä on pannut väärän talon maan tasalle.

Syynä ei tällä kertaa kuitenkaan ole raivaustraktoriryhmän tekemä erehdys vaan tarkoin kehitetty suunnitelma. Kaupunki oli nimittäin ensin määrännyt Michiganin Pontiacissa sijaitsevan talon purkamisen, kunnes rakennuksen omistaja oli salaa vaihtanut kadunnumeroita naapuritalon kanssa.

Toisin sanoen raivausryhmän käsittelyyn joutui naapurin omakotitalo. Paikalliset eivät ole asiasta harmissaan, sillä heidän mukaansa naapurin talo oli todella huonossa kunnossa ja heille sen maan tasalle paneminen tuli varsinaisena helpotuksena. Yksi samalla kadulla asuvista olisi valmis jopa tarjoamaan raivausryhmälle oluet väärän talon purkamisesta.

Kun juoni paljastui, joutui alkuperäiseen suunnitelmaan kuulunut talo myös raivaustraktorin käsittelyyn. Naapuritalon omistaja on tilanteesta raivoissaan, sillä hänen olin määrä vuokrata tyhjillään ollutta omakotitaloa lokakuusta eteenpäin uusille asukkaille, WXYZ-uutiskanava raportoi.