Andy McCoy poistettu talosta sääntörikkomuksen takia!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -realitysarjan katsojat saivat eilen tietää varmuudella, että Andy McCoy oli päättänyt jättää talon kesken kisan. Hän itse kertoi myöhemmin, että asia oli ollut tiedossa koko ajan, koska hänen täytyy osallistua 19. syyskuuta taidehuutokauppaansa.

Andy itse kertoi, että hän poistuu talosta torstai-iltana, mutta lopulta asiat menivätkin hieman toisin. Rocktähti nimittäin poistettin talosta yllättäen jo viime yönä sääntörikkomuksen takia. Ohjelman tuotanto kertoi Andyn olevan parhaillaan tuotannon työntekijöiden seurassa.

Poistamiseen johti lopulta tilanne, jossa McCoy suuttui Claudian ja Anun mentyä sotkemaan taideteosta, joka Andyn on määrä huutokaupata ja jonka tuotto on määrä ohjata hyväntekeväisyyteen. Varsinkin Anu töhri teosta sormenjäljillään. Claudia vihjasi, että taulun sotkeminen olisi ollut kosto siitä, että Andy ei hoitanut heille lisää viiniä.