Audrinan muhkeat bikinimuodot varastivat miesten huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realityjulkkis Audrina Patridge lomailee parhaillaan Aruban paratiisisaarella poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa. Pari osallistui saarella Electric Festival -tapahtumaan, jossa esiintyi Audrinan ystävä ja Tom Cruisen poika Connor Cruise.

Audrinan Aruban loma jatkuu ja tähti on kuvattu nyt nautiskelemassa auringosta ja turkoosina kimaltavasta vedestä. Neito oli laittanut paparazzikuvien perusteella rannalle ylleen monivärisen bikinikokonaisuuden. Silikonirinnat tulivat edukseen mustassa piukassa yläosassa.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä. Neitokainen näytteli vastikään roolin Scary Movie 5 -elokuvassa. Hänen kohtauksensa olivat kuitenkin liian ronskeja, joten ne leikattiin pois elokuvasta.