BB-Susannan raju tilitys: ”Kukaan ei keksi mitään noin törkeetä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa nimeämiset, ja niissä Susanna Indren antoi kritiikkiä oikein olan takaa. Hän antoi nimeämispisteensä odotetusti Claudialle ja Anulle, jotka toimivat viime yönä todella törkeästi töhrimällä Andy McCoyn maalauksen.

– Kaksi pistettä menee Claudialle. Mua ei ole kukaan koskaan loukannut niin kuin hän. Musta ei ole kukaan kertonut niin valheellisia törkeyksiä kuin hän, Susanna kertoi.

Claudian ja Anun yöllinen lapsellinen sikailu sai Susannan yhä edelleen selvästi raivon partaalle.

– Yksi piste menee Anulle. Kukaan aikuinen nainen ei keksi edes viinipäissään mitään noin törkeetä kenellekään. Kaiken lisäksi kun ottaa huomioon eilisen päivän luoteen, niin siinä töhrittiin juhlakalun sydämellä ja harmonialla maalaamaa taulua. Niin armottoman itsekäs teko näitä kahdelta daamilta, ettei tarvi kahta kertaa miettiä kenelle menee kaksi pistettä ja kenelle yksi piste.

Naisten töhrimisen johdosta Andy McCoy raivostui erityisesti Anulle, joka ei edes itse ymmärtänyt kuinka typerästi oli käyttäytynyt.