Big Brother -katsojat vaativat: ”Rahat takaisin!”

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen Big Brotherin julkkiskausi on nostattanut viime päivinä suuria tunteita, ja monet katsojat ovat ryhtyneet vaatimaan jopa takaisin palvelusta maksamiaan rahoja. Erityisen suuri pettymys katsojille olivat eiliset tapahtumat, jolloin talon suurin julkkis poistettiin.

Claudia Eve ja Anu Saagim sotkivat Andyn taidemaalauksen tahallaan työntämällä sormenjälkiään maalilla ympäri taulua. Andy huomasi tapahtuneen palatessaan takaisin.

– Painu vi**uun, ennen kuin mä saatana vedän sua saatana lättyyn! Kohta lentää flinda daijuun ja mä vedän sun pikkumiestäs turpaan tän hyväks myös! Vi**u saatana kusipää! Siihen meni toi duuni. Siihen meni hyväntekeväisyysfyrkat! Anu saa ostaa ton ite sitten. V**tu että ihmiset voi olla tyhmiä. Ton piti mennä hyväntekeväisyyteen, Andy raivosi ja työnsi samalla Anua selästä voimakkaasti.

Eilen Andy McCoy paljasti lisäksi asukkaille, että hänen ei ollut alunperinkään määrä olla talossa kovin pitkään. Andy myönsi jo ennen taloon astelemista sopineensa, että hänen täytyy olla mukana 19. syyskuuta järjestettävässä huutokaupassa. Tuotanto on kiistänyt olleensa asiasta etukäteen tietoinen, ja Andy McCoy itse perusteli tapahtunutta tuplabuukkauksella.

Selitykset eivät ole kuitenkaan katsojia rauhoittaneet, ja kaiken lisäksi viime yönä Andy poistettiin talosta sääntörikkomuksen takia. Rocktähti olisi joka tapauksessa poistunut talosta tänään torstai-iltana. Talossa ei jäljellä enää ole kovinkaan merkittäviä julkkiksia, sillä Andy McCoy oli heistä selvästi tunnetuin. Suurimman julkkiksen lähtö on aiheuttanut ärtymystä katsojien verkkokeskusteluissa.

– Nokkela veto! Moni Andy -fani maksanu BB 24/7:n vaan Andyn takia ja sit kerrotaan ettei Andyn ollu alunperinkään tarkotus sinne jäädä, eräs katsoja kirjoitti Facebookissa.

– Ihan selkeästi käsikirjoitettu juttu, miksi Andyla olisi muuten ollut oma huone ja koskemattomuus juuri kahdeksi viikoksi sekä sen lisäksi Andylla alkaa juuri sopivasti taidenäyttely kun hän astelee ulos talosta.

– Voi Andy minkä teit :( Ei olisi saanut lähteä vielä. Nyt loppu katsominen maksoin siitä ihan turhaan. Kusetusmakua. Rahat takaisin! Pakko tulla uusia oikeita julkkiksia tilalle.

– Ja niin taas kusetettiin ihmisiä ostamaan 24/7 ”koska andy on talossa” Vaikka kauden alusta asti tiedettiin ettei pysy mukana ku viikon. Olisivat vaan vaikka kutsuneet vieraaksi, niin ei ois nyt näin monelle ihmiselle tullu kauheena pettymyksenä sen ennenaikainen lähtö.