Irina Shayk uhkeana julkkisjuhliin – toppi vai rintaliivit?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläissyntyinen Irina Shayk esiintyi vastikään Beach Bunny -vaatemerkin mainoskasvona. Nainen nähtiin mainosotoksissa merkille suunnittelemissaan Take the Reins -luksusbikineissa, joiden hinnat kohoavat jopa 225 euroon.

Nyt Irina on ikuistettu New Yorkissa muotiviikkojen aikaan V-lehden juhlissa Le Poisson Rouge -taideareenalla. Shayk poseerasi kuvaajille paikan päällä asussa, jonka yläosa muistutti hämmästyttävästi rintaliivejä. Kyseessä taisi kuitenkin olla tästä huolimatta erityisen paljastava toppi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

27-vuotias Irina Shayk tullaan näkemään ensi vuonna elokuvadebyytissään, kun hän näyttelee Herculeksen vaimoa elokuvassa Hercules: The Thracian Wars. Neidon ohella elokuvassa näyttelevät esimerkiksi Dwayne Johnson, Rufus Sewell ja Ian McShane.