Jessica Biel vaihtoi sukunimensä – otti poptähden sukunimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä, laulaja Justin Timberlaken kanssa. Aikaisemmin tänä vuonna näyttävän paluun musiikkimaailmaan tehnyt artisti hehkutti vastikään vaimonsa olevan hänen parhaista parhain ystävänsä.

Nyt Jessica Biel on vaihtanut sukunimensä, ja tästä lähtien hänet tunnetaan Jessica Timberlakena. 31-vuotias näyttelijätär oli suunnitellut aviomiehensä sukunimen ottamista jo pitkän aikaa, mutta muutos virallistettiin vasta nyt. Jessica aikoo kuitenkin käyttää Biel-sukunimeä työssään vielä jatkossakin.

Muusikko ja näyttelijä Justin Timberlake kosi näyttelijätär Jessica Bieliä Montanassa viime vuonna. Pariskunta oli ennen kihlautumistaan seurustellut jo viisi vuotta. Näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättäneen rakkaansa tätä varten suunnitellulla sormuksella.