Julkkisten kaksoisolennoista poliisioperaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon poliisit luulivat taannoin joutuvansa tosipaikan eteen. Viranomaiset saivat hälytyksen Thames-joella Westminsterin laiturin läheisyydessä veneilevistä aseistautuneista henkilöistä. Onneksi poliisit kohtasivatkin vesillä iskua suunnittelevien terroristien sijaan joukon julkkisten kaksoisolentoja.

Paikalle hälytetyt poliisit kuitenkin huomasivat ”rikollisten” olevan Angelina Jolien, Daniel Craigin, Tom Cruisen ja Arnold Schwarzeneggerin kaksoisolentoja. Ryhmän aseet olivat leikkipyssyjä, ja he kuvasivat mainosta City Cruises -yhtiön Thamesjet-venematkoja varten. Matkoja kuvataan Lontoon äärimmäisimmiksi jokikokemuksiksi.

– Oli melko huolestuttavaa nähdä neljä poliisia hyppäämässä veneestään meitä kohti. Luulimme, että satama-aluetta oltiin jostain syystä evakuoimassa, City Cruises -yhtiön kaupallinen päällikkö Paul Ellerby kommentoi Mirror-lehdelle.

– Meidän ei tarvinnut hankkia viranomaisilta alun perin kuvauslupaa sillä otimme valokuvia, emme videokuvaa. Jälkeenpäin ajatellen olisi kuitenkin ollut ehkä järkevää ilmoittaa, mitä olimme tekemässä, Ellerby jatkaa.

Scotland Yardin mukaan poliisit hälytettiin paikalle huolestuneiden kansalaisten toimesta, sillä he luulivat Thames-joella veneileviä aseistautuneita henkilöitä rikollisiksi. Tilanne selvitettiin sopuisasti, eikä ketään pidätetty tapauksen johdosta.