Kellie Pickler esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Kellie Pickler nousi julkisuuteen American Idol -sarjan viidennellä kaudella, jolloin hän päätyi kilpailussa kuudennelle sijalle. Tähti on sittemmin tehnyt uraa country-laulajana. Hänen Small Town Girl -debyyttilevynsä myynti ylitti Yhdysvalloissa kultalevyn rajan.

Kuva: Instagram
Kuva: Twitter
Kuva: Instagram
Kuva: Twitter

Nyt Suomessa hieman vähemmän tunnettu tähti on julkaissut seksikkäitä kuvia Twitter-tilillään. 27-vuotias Kellie Pickler lomaili Floridan Rosemaryssa, ja jakoi matkan aikana otettuja kuvia, joissa hän esittelee aurinkoisella rannalla bikinivartaloaan.

Kellie Pickler julkaisi taannoin uuden Little Bit Gypsy -singlensä. Laulajattaren tuorein levy on vuonna 2012 ilmestynyt 100 Proof. Laulamisen ohella Kellie on ehtinyt esimerkiksi voittaa tämänvuotisen Dancing With the Stars -kilpailun, eli Tanssii tähtien kanssa -sarjan amerikkalaisen version.