Näin moni mies vakoilee kumppaninsa kännykkää!

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ärsyttääkö kumppanin jatkuva puhelimessa roikkuminen ja se, ettet tiedä, kenen kanssa tai mistä syystä hän edes räpeltää kännykkäänsä? Et ole yksin, sillä suurin osa pariskunnista painii täsmälleen saman ongelman kanssa. Sen sijaan, että kumppanilta voisi kysyä suoraan hänen puhelimessa tekemisiään, saattavat toiset sortua vakoilemaan sussunsa viestejä salaa.

Tuoreen kyselyn mukaan miehet katsastavat rakkaansa puhelimen herkemmin kuin naiset. He etsivät puhelimesta viestejä vierailta miehiltä ja todisteita vaimokkeen uskottomuudesta. Kun miehistä kumppaninsa puhelinta vakoilee peräti 60 prosenttia, tekee naisista saman vain kolmannes.

Suurin syy vakoilemiseen on se, että miehet tahtovat varmistaa ettei nainen ole lähetellyt sopimattomia viestejä toisille miehille. Jopa puolet miehistä tietää kumppaninsa salasanat asian varmistamiseksi. Epäilyt eivät ole kuitenkaan turhia, sillä heistä puolet kertoo myös löytäneensä huolestuttavia asioita puhelimesta.

Suurin osa selän takana lähetetyistä viesteistä oli lähetetty perinteisellä tekstiviestillä tai Facebookin kautta. Naiset ovat suorempia näissä asioissa, sillä 59 prosenttia neitokaisista sanoo olevansa valmis tunnustamaan asiattoman viestittelyn, kun mieheistä asiasta uskaltaisi kertoa vain 37 prosenttia.

Monet ovat myös yllättäneet kumppaninsa sörkkimästä heidän puhelintaan ja se saattaa olla pahimmassa tapauksessa myös eroprosessin laukaiseva asia. Kuitenkin 36 prosenttia pitää jatkuvasti tarkkaa huolta siitä, ettei heidän kumppaneillaan ole mahdollisuutta päästä tutkimaan heidän puhelintaan ilman lupaa, Femail First kertoo.