Nina Agdal on mallimaailman peppukuningatar – kuvat todistavat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalainen naiskauneus on päässyt maailmankartalle ja muotikuviin viimeisen vuoden aikana mallikaunotar Nina Agdalin ansiosta. Ruskettunut ja herkän kaunis neito tekee töitä esimerkiksi Victoria’s Secret -brändille.

Nyt 21-vuotias Nina on kuvattu myös Leonisa-alusvaatemerkin otoksiin, joissa hänen peppunsa pääsee korostetusti pääosaan. Kuvissa Agdalin yllä nähdään erilaisia pitsikoristeisia alushousuja. Tähti on varsin uskottava alusvaatemalli, sillä hänen takamuksessaan riittää tarpeeksi muotoja tekemään näkymän kiinnostavaksi.

Kuva: Leonisa
Kuva: Leonisa
Kuva: Leonisa
Kuva: Leonisa

Nina Agdalin suhde Maroon 5 -nokkamieheen Adam Levineen päättyi jokin aika sitten. Sittemmin neitokainen on tehnyt kovasti töitä ja hän näyttää menestyvän urallaan. Uusista romansseista ei ainakaan vielä ole tullut huhuja julkisuuteen.