Radio Helsinki vaihtaa omistajaa – jatko yhä vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Sanomat myy Radio Helsingin brändin ja liiketoiminnan Pro Radio Helsinki -ryhmälle, joka hakee kanavalle uutta toimilupaa tänään päättyvällä paikallisradioiden toimilupakierroksella. Radion omistaja siis vaihtuu, mutta jatko on edelleen vaakalaudalla.

Mikäli uusi omistaja saa toimiluvan, Radio Helsingin taajuus muuttuu. Kanavan sisältö tulee uudistumaan, mutta jatkossakin kanava toimii ilman soittolistoja. Vakituiset työntekijät siirtyvät suunnitelman mukaan vanhoina työntekijöinä perustettavaan uuteen yhtiöön. Radio Helsingin nykyinen toimilupa on tarkoitus siirtää Nelonen Medialle.

– Radio Helsingin lopettamisuhka sai aikaan ennenkokemattoman kansanliikkeen, joka vahvistaa uskoamme elinvoimaisen ja kiinnostavan sisällön mahdollisuuksiin. Kuuntelijoiden rakkaus antoi syyn tutkia huolellisesti kaikki vaihtoehdot kanavan ja konseptin säilyttämiseksi. Uskomme tällä mallilla olevan parhaat mahdollisuudet onnistua ja olemme mielellämme työssä mukana, kommentoi Helsingin Sanomien päätoimittaja Riikka Venäläinen.