Shortsit jäivät aaltoihin – surffinaytös loppuun alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australia on varsinainen surffareiden paratiisi ja siellä järjestetään useita kilpailuja aallonharjalla ratsastajille. Yksi maan kuuluisimmista surffareista lienee Mason Ho, joka osoitti taannoin rakastavansa lajiaan niin paljon, että harrastaa sitä jopa alasti ihmisten edessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa julkaistulla videolla Mason kertoo, kuinka hän osallistui viime minuuteilla meneillään olevaan surffauskilpailuun. Miehellä ei ollut edes uimavaatteita mukana, mutta hän päätti hypätä mereen tavallisissa shortseissa. Ensimmäinen aalto nielaisi shortsit pois hänen jalastaan.

Ulapalle polskutellessaan Mason sai kuitenkin shortsit hyppysiinsä ja veti ne kaulaansa roikkumaan. Mies päätti jatkaa kilpailunumeroaan peppu paljaana. Masonin alaston surffisessio herätti runsaasti naurua netissä, ja mies tuntuu olevan tapauksesta itsekin huvittunut. Nyt miehen lempinimi on Naked Mase.