Courtney Stoddenin rinnat liian suuret – muuttuivat purppuranvärisiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian Big Brother -talossa muiden julkkisten kera tällä hetkellä asustava teinivaimo Courtney Stodden on ollut julkisuudessa viime aikoina uusien silikoni-implanttiensa vuoksi. Moni tarkkasilmäinen on pannut merkille, että rinnat näyttävät olevan räjähtämäisillään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Big Brother -ohjelman seuraajat ovat hämmästelleet, kun Courtneyn povi on muuttunut leikkauksen jälkeen purppuranväriseksi. Naisen iho on pingoittunut liian suurten implanttien takia äärimmilleen, minkä vuoksi rinnat ovat vaihtaneet väriä. Viime viikkojen aikana moni ohjelman katsoja on ihmetellyt asiaa Twitterissä. Myös asiantuntija on kommentoinut tilannetta.

– Implantit on näköjään asetettu lihaksen päälle ja ne saattavat olla liian painavat, jotta oma iho pystyisi tukemaan niitä. Värinmuutos ei ole niin yleinen, ja se voi johtua siitä, että veri ei kierrä rintojen verisuonissa implanttien aiheuttaman paineen takia, kertoi plastiikkakirurgi Angelica Kavouni Heat-lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Courtney pyrkii tällä erää peittämään rintojen erikoisen värin meikillä. Tämä ei kuitenkaan ole pitkäaikainen ratkaisu. Muut ohjelmaa katsovat julkkikset, kuten Lucy Mecklenburgh, ovat ihmetelleet Stoddenin ”purppuratissejä”. Plastiikkakirurgin mukaan Courtneyta auttaisi, jos implantit asetettaisiin rintalihaksen alle. Rintoja suurennettiin taannoin C-kupista DD-kuppiin leikkauksella.