Finnairin sharklet-uutuuskoneet lomalennoille

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Finnairin lentolaivueeseen on lisätty Airbus A321 Sharklet -koneet, jotka ovat huomattavasti edeltäjiään ympäristöystävällisempiä. Uudet kärkisiipikoneet parantavat matkustajien viihtyvyyttä suuremmilla jalkatiloilla ja lisääntyneellä viihdetarjonnalla.

Finnairin uudet A321 Sharklet -koneet korvaavat Boeing 757 -koneet Aurinkomatkojen lomalentoliikenteessä sitä mukaan, kun Finnair ottaa uusia koneita käyttöön. Vanhat koneet poistuvat käytöstä vaiheittain syyskuun ja helmikuun välisenä aikana.

Kuva: Finnair
Kuva: Finnair

– Uusien kärkisiipikoneiden polttoainekulutus on jopa seitsemän prosenttia pienempi kuin Boeing 757 -koneiden. A321 Sharkletit ovat luokkansa priimaa myös päästöjen ja melusaasteen vähentämisessä. Lisäksi asiakkaat matkustavat uusilla koneilla entistä mukavammin lisääntyneen jalkatilan ja monipuolisen viihdetarjonnan ansiosta, Aurinkomatkat tiedottaa.

Ensimmäisen Sharklet-lomalento lennetään 5. lokakuuta Rodokselle. Syyskuun ja helmikuun välisenä aikana Sharkletit korvaavat edeltäjänsä lennoilla Marokon Agadiriin, Espanjan Madeiralle ja Intian Goalle, sekä osalla Kanariansaarten lennoista. Ensi kesän lennot lennetään kokonaisuudessaan Airbus-kalustolla.