Jenni Vartiaisen albumin näyttävä kansikuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina nuoret kotimaiset naisartistit ovat tehneet tuloaan voimakkaasti, sillä esimerkiksi Jenni Vartiainen, Irina ja Chisu ovat niittäneet menestystä niin levylistoilla kuin radioaalloillakin. Nyt ensinmainittu tähti on päättänyt taukonsa.

Jenni Vartiaisen paluu ei ole jäänyt keneltäkään kuulematta. Yli kahden vuoden hiljaiselo päättyy uuteen 4. lokakuuta julkaistavaan Terra-albumiin. Levyn ensimmäinen single Junat ja naiset soi parhaillaan tiuhaan radioissa. Tänään levyn näyttävä kansikuva julkaistiin.

jennivartaiainen_terra

Jenni Vartiainen on toiminut uuden albumin kymmenellä kappaleella säveltäjänä ja sanoittajana. Hänen kanssaan levyä ovat olleet tekemässä Jukka Immonen, Teemu Brunila ja Mariska. Artisti ei kokenut paineita uuden albumin teosta.

– Mulla oli levyä tehdessä tosi rauhallinen ja määrätietoinenkin olo. Tiesin tarkalleen mihin suuntaan mennään ja mikä lopputulos on, Jenni Vartiainen tiivistää.

Jenni Vartiaisen kahta edellistä albumia on myyty yhteensä yli 230 000 kappaletta, joista reilut 153 000 kappaletta vuonna 2010 julkaistua Seiliä. Jenni Vartiainen voitti vuonna 2011 myös ennätykselliset seitsemän Emma-palkintoa.