Missä on Jouni Hynynen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Jouni Hynysen oli tänään iltapäivällä määrä esiintyä Tampereella kauppakeskuksen tilaisuudessa, mutta rocktähti ei lopulta kuitenkaan ilmaantunut sovittuun esiintymiseen, eikä hän myöskään ilmoittanut esteestä.

Hynysen oli määrä kertoa uutuuskirjastaan ja jakaa nimikirjoituksia faneilleen. Paikalle oli saapunut sankka joukko faneja, jotka odottivat idoliaan pitkään. Hynynen ei lopulta kuitenkaan saapunut paikalle ja fanit joutuivat poistumaan pettyneinä ja tyhjin käsin. Tapahtuman järjestäjät ovat yrittäneet selvitellä Hynysen sijaintia.

– Toivottavasti ei ole tapahtunut mitään, Staralle kommentoitiin hetki sitten.

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen on tullut musiikkiuransa lisäksi tunnetuksi myös kirjailijana. Like on julkaissut häneltä kolumnikokoelman Rakkaudella, Hynynen, runokokoelman Mies katoaa ja keikkapäiväkirjapokkarin Kesämies. Miehen tuorein julkaisu on nimeltään Paskapuhetta. Mikko Karmilan kanssa hän on tehnyt myös levytyssessioraportin Ukonhauta – Kenelle banjot soivat.

Taannoin Hynynen oli otsikoissa, kun hän sivalsi kovin sanoin Vain elämää -ohjelmassa esiintyneitä tähtiartisteja. Miehelle oli ilmeisesti kova paikka, että ohjelmassa nähdyt vieraat saivat ohjelman ansiosta uralleen valtavan lisäsuosion.