Perez Hilton julkaisi Lady Gagan alastonkuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Artpop-levynsä julkaisuun valmistautuva Lady Gaga on parhaillaan tekemässä paluuta, ja hänen paluukeikkansa nähtiin äskettäin MTV-gaalassa. Aiemmin hyvinä ystävinä tunnetut Lady Gaga ja julkkisbloggari Perez Hilton ajautuivat taannoin ilmiriitoihin.

Poptähti avautui Hiltonista Twitterissä syyttäen miestä vainoamisesta. Nyt Hilton on vuorostaan kostanut laulajattarelle jakamalla tämän taannoisessa V-lehdessä julkaistuja alastonkuvia omalla Twitter-tilillään vähemmän mairittelevien kommenttien saattelemana.

– Lady Gaga osoittaa kunniaa Showgirls-elokuvalle uuden topless-kuvan ja huulipunalla koristeltujen nännien kera! Näe se täällä!, mies kirjoitti twiitatessaan tähden alastonkuvan.

Perez Hilton myös kommentoi Lady Gagan ajeltua alapäätä, ja lisäsi yhteen kuvista linkin tähden taannoiseen haastatteluun. Kyseisessä haastattelussa laulajatar ilmaisee pelkonsa siitä, että ihmiset luulevat hänen uran olevan ohi.

Lady Gaga ja Perez Hilton olivat Huffington Post -lehden mukaan aikaisemmin hyviä ystäviä. Gagan itsensä mukaan hän kuitenkin suuttui bloggaajalle tämän lähetettyä hänelle kuvan, jossa laulajatar istuu pyörätuolissa. Kuvaan oli muokattu poptähteä aseella osoitteleva Madonna ja ”karma”-teksti.