Taylor Momsen rohkeassa kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä-laulaja Taylor Momsen nousi julkisuuteen Gossip Girl -sarjan kautta, mutta hänet on nähty lukuisissa elokuva- ja televisiorooleissa jo lapsesta saakka. Rohkeasta tyylistäänkin tunnettu neitokainen on sittemmin luonut uraa The Pretty Reckless -yhtyeen laulajana.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Taylor Momsen on herättänyt huomiota The Pretty Reckless -yhtyeen tulevaa Going to Hell -kiertuetta mainostavan julisteen ansiosta. Rokkarikaunotar poseeraa julisteessa viettelevästi ilkosillaan, peittäen kädellä rintansa. 20-vuotias tähti esitteli kuvaa Twitter-tilillään.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa, ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on myös arvostellut katolilailaista koulua, jossa hän varttui. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.