17-vuotiaasta räppäristä pidätysmääräys – laiminlöi lapsensa elatusmaksut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Chicagosta kotoisin oleva räppäri Chief Keef on Suomessa toistaiseksi hieman tuntemattomampi nimi, mutta Yhdysvalloissa artisti on kovassa nosteessa. 17-vuotias teiniräppäri on toistuvasti joutunut tekemisiin lain kanssa.

Nyt Chicagon poliisit ovat antaneet pidätysmääräyksen Chief Keefistä. Syynä ovat artistin aviottoman lapsen elatusmaksut, joiden maksamisen hän on toistuvasti laiminlyönyt. Räppärin lapsen äidin kerrottiin aikaisemmin käyvän vasta yläastetta.

TMZ-verkkosivuston mukaan Chief Keefin oli määrä ilmaantua oikeuden eteen 5. syyskuuta selittämään, miksi hän on jättänyt maksamatta elatusmaksuja jopa 20.000 dollarin edestä. Artisti ei kuitenkaan saapunut paikalle, ja oikeuden tuomari määräsi Keefin pidätettäväksi.

Nuori räppäri tuomittiin vastikään 60 päiväksi nuorisovankilaan aselain rikkomisen vuoksi. Lisäksi Chief Keefiä on syytetty esimerkiksi heroiinin valmistuksesta ja levittämisestä. Tähti julkaisi joulukuussa 2012 debyyttialbuminsa Finally Rich, jolla vierailevat muun muassa 50 Cent, Rick Ross ja Wiz Khalifa.