Chris Brownin bileet saivat naapurit raivon valtaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Chris Brown kuuluu nuoremman polven lahjakkaimpiin solisteihin. Yksityiselämässään mies on kuitenkin kapinallinen, joka herättää aika ajoin varautuneisuutta ja ristiriitaisia reaktioita teoillaan.

Taannoin Brown sanoi vetäytyvänsä musiikkibisneksestä kyllästymisen takia, mutta silti hän lomaili juuri Havaijilla Oahun saarella uuden musiikkivideonsa kuvauksissa. Konsertinkin vetäissyt Chris järjesti luonnollisesti paikan päällä myös bileet, jotka pidettiin kunnon räppärihengessä.

Vuokratussa kartanossa järjestetyt isot bailut eivät kuitenkaan olleet naapureiden mieleen. Brown sai kuulla valituksia, kun lähistöllä asuvat henkilöt soittelivat vuokralukaalin omistajalle asukkaan metelöinnistä. Asunto maksoi tähdelle 2.450 dollaria yöltä. TMZ-sivuston mukaan vuokraisäntä ei heittänyt haukkujen takia räppäriä ulos asunnosta.

Äskettäin Chris Brown yllätti tyttöystävänsä Karrueche Tranin maalaamalla Porsche-autonsa graffiteilla. Neitokainen tiedotti asiasta Instagram-kuvalla, jossa hän poseerasi luksusauton konepellillä tympääntyneen näköisenä.