Dita von Teese esitteli omaa alusvaatemallistoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Dita von Teese nähtiin vastikään 30 Seconds to Mars -yhtyeen tuoreella Up In The Air -musiikkivideolla. Muun muassa burleskitähtenä ja näyttelijänä uraa luonut neitonen on toteuttanut oman alusvaatemallistonsa.

40-vuotias kaunotar esittelee parhaillaan oman mallistonsa tuotteita australialaisen Myer-kauppaketjun mainoskuvissa.

Kuva: Splash, Myer
Kuva: Splash, Myer
Kuva: Splash, Myer
Kuva: Splash, Myer

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.