Pahoinpitely Big Brotherissa – Marianne poistettu BB-talosta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on illan aikana nähty parikin rajua yhteenottoa, kun Teppo ja Marianne ovat ottaneet yhteen ensin sanallisesti, mutta hetki sitten myös fyysisesti. Marianne löi nimittäin Teppoa täydellä voimalla kasvoihin, joten Big Brother on poistanut Mariannen sääntörikkomuksen vuoksi.

Hieman ennen kahta aamuyöllä Teppo ärsytti Mariannen raivon partaalle, ja fyysinen isku oli hiuskarvan päässä. Isoveli sai kuitenkin kutsuttua Mariannen päiväkirjahuoneeseen. Sieltä päästyään Marianne ärsyyntyi Tepon provosoinnista kuitenkin uudelleen ja entistä rajummin. Tapauksesta päätyi nopeasti katsojan video YouTubeen.

Lopulta Marianne löi Teppoa kaksi kertaa kasvoihin, kun Teppo aikansa provosoi häntä. Sen jälkeen hänet kutsuttiin taas päiväkirjahuoneeseen. Muut asukkaat seurasivat tilannetta kauhuissaan ja puivat tilannetta Mariannen jouduttua toistamiseen päiväkirjahuoneeseen.

– Ne leikkaa sen pois ohjelmasta, Anu Saagim veikkasi.

– Jos Marianne tulee takaisin, niin se on sääntörikkomus. Se löi ihan täysillä Teppoa. Siis avarilla ihan täysillä. Uhkaava käytös. Ei se voi tulla enää takas. Kamalaa. Marianne löi Teppoa kasvoihin, Sara Sieppi kauhisteli.

– Se löi sitä, Aleks komppasi Saraa.

– Mä pelkäsin jo viime yönä, Anu paljasti.

Hetken kuluttua päiväkirjahuoneen summeri soi uudelleen.

– Nyt se tulee takas! Ei se voi tulla enää takas! Ei se voi tulla enää takas, kun se on lyönyt toista. Ei kun Teppo menee sinne. Marianne ei ole enää siellä, Sara ihmetteli.

Pian Teppo palasi päiväkirjahuoneesta yksin ja kertoi tilanteen muille asukkaille.

– Mahdollisimman pian kaikki nukkumaan. Kaikki on hyvin. Marianne ehkä loukkasi mun fyysistä koskemattomuuttani. Mä kysyin, että mikä on sun ongelma ja sitten tuli avokämmentä. Se on ihan selvä juttu. Hän lähtee, Teppo vahvisti Mariannen poistamisen talosta.

– Jos se tulee takas, niin mä uitan sillä pikku apinalla lattiaa. Jos se kävelee tänne takas sisään, niin mä lähden täältä. Se on fakta, Teppo totesi.