NASA laukaisi raketin – sammakko sai elämänsä kyydit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on julkaissut viime aikoina runsaasti erilaista kuvamateriaaliaan niin maapallon ympäriltä, kuusta kuin Marsistakin. Nyt vuorossa on yllättävä vieras NASA:n tuoreissa valokuvissa.

NASA lähetti Maata kiertävälle radalle Yhdysvaltojen Virginian osavaltiosta 6. syyskuuta jälleen uuden Ladee-raketin, jonka lähtö kuvattiin perinteiseen tapaan monilla kameroilla. Myöhemmin kuvia tarkastellessaan teknikot huomasivat eräässä kuvassa yllättävän seikan.

Kuva: NASA, Splash
Kuva: NASA, Splash
Kuva: NASA, Splash
Kuva: NASA, Splash

Kuvassa nähdään rakettimoottoreista suihkuavat valtavat tulenlieskat, mutta niiden paine oli saanut aikaan jotain muutakin. Eräässä kuvassa nähdään nimittäin myös ilmassa lentävä sammakko, joka sai varmasti elämänsä kyydit. Todennäköisesti myös elämänsä viimeiset.