HääDJ-palvelupaketti tuo ammattimaisuuden hääjuhliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän taituttua syksyksi suunnittelevat monet kihlaparit parhaillaan ensi kesäksi ikimuistoisia kesähäitä. Suuren maailman tyyliin ovat hääjärjestäjät myös Suomessa viime vuosina ryhtyneet käyttämään yhä useammin ostettuja ohjelma- ja tekniikkapalveluja.

haadj15092013

Taannoin Suomeen lanseerattiin nimenomaan hääjuhlia varten oma palvelutuotteensa, HääDJ. Äänirasian tuottama palvelupaketti auttaa hääjuhlien järjestäjiä pääsemään helpommalla, sillä yleensä kaasot ja bestamanit eivät ole tapahtuma-alan ammattilaisia. HääDJ auttaa sekä viihdeohjelman valinnassa ja tuotannossa että myös tilan äänentoistossa ja valaistuksessa.

– Valaistuksen avulla suuret linjat on helppo toteuttaa ja asiakas saa juhliinsa täydellisen teeman mukaisen tunnelman. Valoilla saa myös häivytettyä epäkiitollisia kohteita, kertoo toimitusjohtaja Kalle Nordling.

– Vähän elähtänytkin tila muuttuu toiseksi jo pienellä valopesulla. Ilmettä voi muuttaa parhaimmillaan useita kertoja illan aikana. Kiinnostus valaistukseen on lähiaikoina kasvanut, sillä se helpottaa juhlien järjestäjää.

Lisätiedot HääDJ-palvelusta löytyvät verkosta www.haadj.fi ja Facebookista www.facebook.com/haadj.fi.