Jennifer Nicole Lee lekotteli altaalla Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisjulkkis Jennifer Nicole Lee on paparazzien lemmikki siksi, että hän liikkuu usein paljastavissa bikiniasuissa kotikaupungissaan Miamissa. Perheenäiti on tottunut paljastelemaan pintaa kuvaajille sekä tahallaan että tahattomasti.

Eilen Jennifer kuvattiin uima-altaalla Miamissa, jossa hän pulahti viilentymään veteen. Sieltä noustessaan bikinien alaosa petti ja paljasti fitness-kaunottaren takapuolen. Jennifer oli mahdollisesti suunnitellut paljastuksen ja avannut itse alaosan narut jo vedessä.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään myös Pain and Gain -elokuvassa.