Susanna Indren häädettiin Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother -tuotantokausi on edennyt jo toiseen häätöäänestykseen, jossa olivat tällä kertaa Frederik, Claudia Eve ja Anu Saagim. Talosta häädettiin lopulta Susanna Indren, joka on ärsyttänyt sekä asukkaita että katsojia kaksinaamaisuudellaan.

– En kyllä olis missään nimessä jättänyt tätä retkeä rellestämättä, Susanna Indren totesi studioon päästyään.

Tuotantokauden toinen viikko on ollut tapahtumarikas, sillä ensin Andy McCoy poistettiin talosta väkivaltaisen käyttäytymisen vuoksi. Rocktähti raivostui tauluaan typerästi töhrineelle Anu Saagimille. Pari päivää tämän jälkeen talosta poistettiin samasta syystä myös Marianne Kallio, joka iski Teppoa avokämmenellä tämän provosoitua nuorta naista tuntikausien ajan.

Tänään häädettyjen tilalle asteli uusi asukas, matkaopas Anne-Mari, jota ei ole juuri julkisuudessa nähty. Hän on joillekin televisiokatsojille tuttu Matkaopas-realitysarjan tuoreemmilta tuotantokausilta.