Rintansa paljastanut näyttelijätär katuvaisena: ”Uskomattoman noloa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen näyttelijätär Alison Pill on ehkä tehnyt roolitöitä elokuvissa, mutta parhaiten neito muistetaan viime vuoden Twitter-päivityksestään. Tähti julkaisi verkossa poikaystävä Jay Baruchelille tarkoitetun topless-kuvan.

Nyt 27-vuotias Alison on kommentoinut tapausta Conan O’Brienin isännöimässä keskusteluohjelmassa. Pillin mukaan tapaus jättää hänet yhä punastuneeksi.

– Se oli varmaankin tyhmä teko. Nyt vasta tajuan, miten tyhmää ja noloa se oli. Oli uskomattoman noloa, että aina sen jälkeen kolmen kuukauden ajan tavatessani uusia ihmisiä mietin, että he ovat nähneet rintani, kertoi Pill ohjelmassa Us Weekly -lehden mukaan.

Alison Pill eli poikaystävänsä Jay Baruchelin kanssa etäsuhteessa, jonka vuoksi pari viihdytti toisiaan tekstareilla. Naisen Blackberrysta karkasi maailman nähtäväksi viime vuoden syyskuussa kuva, jossa hän makasi rinnat paljaana sängyllään silmälasit päässä. Pariskunta erosi noin puoli vuotta kuvan julkaisun jälkeen, mikä tosin johtui etäsuhteen paineista, eikä härskistä otoksesta.