Claudia Romani kasteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Claudia Romani on varsinainen paparazzimagneetti – ei niinkään muiden avujen kuin täydellisyyttä hipovan vartalonsa ansiosta. Neitokainen suhtautuu itse kehoonsa varsin avomielisesti ja antaa mielihyvin valokuvaajille materiaalia kameralle pyllistelemällä.

Nyt 31-vuotias Claudia nähdään tukikohdassaan Miami Beachin rannalla vesileikkien parissa. Tumma ruskettunut hottis verhosi muotonsa stringibikineihin ja olkaimettomaan bikiniyläosaan. Rannalta veteen astellut neito kasteli muun muassa kuuluisan peppunsa märäksi rantavedessä.

Italialainen Claudia on niitä saapasmaan kaunottaria, joille voi povata jonkinasteista julkkisuraa myös rapakon takana. Taannoin neito valittiin FHM-lehden äänestyksessä maailman 100 seksikkäimmän naisen joukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 lähtien Miamissa, Floridassa.